12 thoughts on “Cabinet stomatologic DENTALEX S.R.L., Braila

 1. O fi ea firma de moldoveni renumiti ,dar la capitolul organizare-programare sunt varza! Pt o problema la un dinte suni, te progameaza dupa 3-4 zile, te przinti la ora programata, te mai tine aproape o ora in asteptare spunandu-ti ca dureaza doar 2 minute, dupa care in sfarsit intri la control, te studiaza si apoi iti face alta programare dupa 10 zile motivand ca sunt super ocupati!In ora aia care o astepti pe canapea auzi tot felul de discutii purtate intre asistente, medici si pacienti, doar de muncit nu se aude nimic! Greu, foarte greu se misca! Pacat!

 2. mie personal mi-au facut un “rahat” de lucrare – mi-am pus 3 implanturi si dupa nici macar 1 an mi se misca toate, nici macar nu miau facut un dentroescaner, mi-au facut doar o ecografie normala, si apoi nu mi-au spus ca exista o mentinere, ceva.
  ca apoi am fost la alt specialist si…ce diferenta, si apoi implanturile care le folosesc sunt f proaste de calitate, si pe deasupra mai sunt si scumpi.
  eu sincer ii voi da in judecata, si apoi nu iti ofera nici o garantie.
  eu in locul vostru nu as merge la ei.

 3. cine îmi poate recomanda un alt medic bun in braila? eu personal am fost mulțumit dar sunt de acord cu părerile tuturor si in primul rând ca sunt foarte scumpi si îți spune un pret la început si la sfârșit te trezești cu nota de plata dubla ca a fost mai complicat decât credeau… va mulțumesc

 4. Nu stiu nici cine sunt Monica si Minion si nici de ce fac astfel de comentarii la adresa dr Alexei. Poate confunda clinica acestuia cu alte clinici apartinind altor doctori moldoveni care mai au timp si de taclale dar,cu siguranta,asta nu se intimpla la Dentalex.

 5. Eu cred ca voi confundati clinica doctorului Alexei cu alte clinici conduse de moldoveni…Eu si cam toti prietenii mei,amici,rude etc. suntem pacientii lui si nu ni s-a intimplat nimic din ce povestiti voi acolo,ba mai mult decit atit,daca nu ne-ar fi placut cum suntem tratati probabil ca am fi mers in alta parte. Nu e corect ce faceti voi cu comentariile voastre,ori le-ati scris la comanda ori sunteti intr-o mare confuzie.Pacat ca aruncati cu noroi intr-un doctor de calitate.

 6. Doctorul Alexei m-a vindecat definitiv de frica de stomatolog. Nu numai ca este un medic exceptional, un profesionist adevarat,(lucrarea mea e fara cusur) dar este si un om minunat. Voi cei care va temeti, nu ezitati…mergeti la doctorul Alexei si, ca si mine, va veti vindeca odata pentru totdeauna de ceea ce pana acum ne inspira groaza…dentistul!

 7. Mare lacomie la dr. moldovean Alexei! O consultatie e gratuita cam peste tot sau cel mult 20 lei. La Dentalex e 50 lei si apoi se plange sau se impauneaza (ca nu am inteles prea bine!) dl. dr. ca are multi clienti, dandu-ti de inteles ca nu are timp de tine… Mai ales daca ai o lucrare mai putin banoasa sau mai delicata! Atunci de ce ti-a mai luat banii pe consultatie, ca sa te expedieze la alt cabinet ?! Oricum, aici tarifele sunt duble si… nu merita!

 8. Mancati bors, sigur sunteti de la concurenta romaneasca , varza cel putin in Braila.
  Sunt pacient de vreo 15 ani si am si acum lucrari de la el, ar vrea multi stomatologi romani sa fie ca el.
  Dotare de varf, profesionist care iti explica toate procedurile de la inceput, nu am avut nici cea mai mica problema nici eu si nici prietenii carora l-am recomandat.
  Asteptarea mai lunga sigur a fost independenta de vointa medicului, nu poti cronometra o sedinta ca la coafor.
  Normal ca se oftica dinozaurii care nu investesc 1 Leu in tehnica medicala.
  Nu cunosc alt medic mai bun in Braila, si la varsta mea pot spune ca am cunoscut ceva medici.

 9. Am fost la dr.Alexei in 2001 pentru niste plombe ,pe cand era in Galati,suntem in 2017 si inca mai am plombele respective, si cum a spus cineva mai sus, te vindeca de frica de dentist! foarte adevarat ! imi pare nespus de rau sa aud ca nu mai sunt asa de buni cum erau.scumpi erau si pe vremea aia,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *